RASKLOPIVA KUĆICA ZA UŽIVANJE U PRIRODI – uklapa se u bilo koji pejzaž

34a


Kuća je većinom pravljena od prirodnih materijala, kao drveta. Njen dizajn bazira se na ideji kombinovanja otvorenog prostora sa enterijerom, odnosno na konceptu koji nam obezbeđuje jaku povezanost između korisnika i okruženja. Ovakav raspored omogućava korisnicima prijeko potrebnu privatnost, opuštanje u prirodnom okruženju i potpunu bezbijednost.

35a
Kuća je pravljena kao objekat sa više upotrebnih svrha čija se geometrija može promeniti kada se rastavi. Centralni dio enterijera kuće osmišljen je kao komforni prostor sa dnevnim borakvom, trpezarijom i kuhinjom. Tu je isto tako i odjeljak za spavanje, smješten iznad kupatila.

Kako je dizajnirana rasklopiva kućica u prirodi

Vlasnici kuće mogu koristiti i malenu ostavu do koje se dolazi sa spoljašnje strane. U nju se mogu staviti nameštaj za terasu, kao i alate za poljoprivredu. Prostor eksterijera, koji se sastoji od jedne velike terase, zakačen je za kuću te se lahko  može rastaviti, i kada se sastavi, kuća je skroz zatvorena, asimetrična i bezbjedna od bilo kakvih eksternih faktora – ljudskih ili drugih. U toku ljeta, ona može biti i u potpunosti otvorena, dozvoljavajući prirodi da ispuni njen enterijer.

36a

Ova kuća je već konstruisan, što znači da ne zahtijeva bilo koje dodatne poslove na tom polju. Ipak, konstrukcija može da varira od zemlje do zemlje.

37a

Oglasi