KUHINJE ZA PROFESIONALCE – OVA KOMPANIJA UNOSI VRHUNSKU TEHNOLOGIJU U SVAČIJI DOM – pogodno i za profesionalce ali i one ostale

Njihove  kuhinje pogodne su kako za profesionalce, tako i za one koji laički pripremaju obroke za svoje voljene. Od onih vrhunskih štednjaka i pećnica, pa do električnih aparata i asesoara, Officine Gullo brend nudi vam sve što je potrebno za idealnu kuhinju.

Za razliku od profesionalnih kuhinja , odnosno one u kojima su performanse u centru pažnje, a estetika zanemarena, Officine Gullo kuhinje nude vam svoju nepogrešivu privlačnost, gdje je svaki detalj dobio pažnju koja mu je i potrebna, sukladno Florentinske radionicama i njihovom tradicijom ručnog rada.

33a


Moć kuhinja koje kreira Officine Gullo brend leži na njihovoj snazi. Plamenici ili ringle mogu proizvesti snagu do 10kW, dok pećnice s više funkcija imaju trostruko staklo za izolaciju, roštilji su napravljeni od lava kamena, a tu su i brojni drugi elementi za pripremu jela koji će svakom kuharu da olakšatju život.

Svi detalji prekriveni su antibakterijskim nehrđajućim čelikom, dok su svi asesoari ručno rađeni od plemenitih materijala te predstavljaju apsolutni ideal savršenosti izrade. Officine Gullo je brend koji svakom  klijentu daje mogućnost da u svom domu postane pravi kuhar.

 

32a

Oglasi