RAJSKO ODMARALIŠTE – odmor iz snova nudi upravo ova vila !

Ovo spektakularno južnoafričko mjesto pruža njegovim vlasnicima doživljaj predivnog safari života, koji nudi istovremeno obilje dijelova travnjaka bogatih faunom i florom , čime pustolovima pruža još veći  užitak i uzbuđenje  u divljini tokom boravka u luksuznom smještaju.

Ulusaba Private Game Reserve je vjerojatno najsavršenija lokacija za stavljanje jedne osobe na test uživanja u viziju njenog vlasnika Richarda Bransona, sa tri odvojena privatna dijela koja sadrže moderan namještaj inspiriran žbunjem te ljupki dekor koji je specifičan za južnoafričko podneblje i uvijek spreman da impresionira sve svoje goste .

dizajnidom

dizajnidom1

Zavisno od onoga što želite vidjeti svakog jutra kada otvorite oči, imate mogućnost izbora između tri smještaja u predivnim kolibama – od kojih jedna pruža očaravajući pogled na planine Drakenzberg, Safari koliba sa druge strane, pruža idealni smještaj u slučaju da preferirate kuće na drvetu, a dupla Cliff koliba posjeduje posebni prilaz za vozila, kuhinju i glavnog kuhara.

dizajnidom3

dizajnidom2

Bilo koja od tri izbora između kojih je moguće se odlučiti čine se idealnom, ali je veoma važno spomenuti da se ovdje iskustvo objedovanja sveukupno vezuje za uzbuđenje i uživanje , isto kao i ostatak izuzetne ponude koju nudi lokacija. Tradicionalno afričko posuđe će biti posluženo pod otvorenim nebom, u vanjskom dnevnom prostoru .

Oglasi