Nije neuobičajeno da i djeca poznatih ličnosti postanu selebritiji i mediji i javnost prate njihov život. Takav je slučaj i sa sinovima Lepe Brene od kojih je najmlađi Viktor koji je doživio pravu fizičku transformaciju. Fotografija koju je zabilježio Viktor Živojinović izazvala je značajan interes javnosti. Naime, potomak Lepe Brene i Bobe Živojinovića, koji je uspješno skinuo preko 50 kilograma, otvoreno izražava neizmjerno zadovoljstvo njegovim novostečenim fizičkim stanjem. Slika Viktora Živojinovića odjevenog u znatno manju odjeću, vitke građe, izazvala je salvu komentara na raznim društvenim mrežama, popraćenu mnoštvom komplimenata na račun Breniog nasljednika.

Viktor, koji je nekoć imao nevjerojatnih 163 kilograma, prije nekoliko mjeseci krenuo je u odlučni put mršavljenja. U nedavnom otkriću javnosti ponosno je objavio da je skinuo više od 60 kilograma i osjetio izvanredan osjećaj blagostanja.

Prema pouzdanom izvoru bliskom Viktoru, vodi zdravu prehranu i kontinuirano trenira. Iako se odaje alkoholu u određenim značajnim prilikama, nastoji zadržati umjerenost u svim aspektima svog života. U prošlosti je to možda predstavljalo više izazova jer je bio mlađi i manje stabilan, ali sada je izrastao u zrelu osobu koja razumije svoje prioritete.

Tijekom djetinjstva svi su ga obožavali, no kako je rastao, transformirao se u ozbiljniju osobu. Ova promjena je vidljiva na njegovim fotografijama na Instagramu, a još više kada ih vidi osobno. Nedavno je otkrio tajnu svoje vitke građe.

Dnevni obroci pojedinca sada se sastoje isključivo od kombinacije mesa i salate. Kako bi postigli gubitak kilograma, svjesno su odlučili iz prehrane izbaciti alkohol, sokove, slatkiše i tjesteninu. Kao rezultat ove promjene načina života, ne samo da je pojedinac uspješno skinuo kilograme, već je i njihova krvna slika pokazala značajno poboljšanje.

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe:

Hotel “Intercontinental” poslužio je kao mjesto značajne razmjene zavjeta para, kojoj je svjedočilo nevjerojatnih 700 gostiju. Mladenka je odjenula izvrsnu haljinu Christiana Diora, koju je kupila tijekom svog posjeta Londonu. Monumentalna prigoda, nazvana “Vjenčanje desetljeća”, zabilježena je na filmu i distribuirana u brojnim kopijama, a prihod je dodijeljen dobrotvornim pothvatima.

Na svijet je stigao njihov prvorođeni Stefan Emerald, a šest godina kasnije rođen je i njihov drugi sin Viktor Ernest. Slobodan je iz prethodnog braka već imao sina Filipa, koji je u svojim intervjuima žestoko odbacio stereotip o zlim maćehama. Nakon pauze od tri godine, Lepa Brena 1994. kreće u solo karijeru, snimajući svoj nastupni album u produkcijskoj kući ZAM. Među pjesmama je i njen monumentalni hit “Nemam drugu kuću” koju je posvetila sinu Stefanu.

Osim toga, na albumu se nalazi još devet pjesama: “Dva dana”, “Nema droge”, “2, 3, 303 noći”, “Ja i ti”, “Moj dragi Englez se pretvara”, “I ići iza boga”. natrag”, “Bez obzira gdje si”, “Ne znaš”, “Bol za bol” i “Vatra se diže”.

. Zajedno sa svojim suprugom upustila se u razne poslovne pothvate koji su znatno povećali njihovo bogatstvo. Bili su ekskluzivni zastupnici energetskog napitka “Red Bull” za Srbiju i Crnu Goru i Mercedesovih automobila za Makedoniju do 1996. Brena je zagovarala i “vruće hlačice” kao rješenje za mršavljenje.

Godine 1996. objavila je svoj treći album za ZAM Records, pod nazivom “Luda ​​za tobom”, na kojem su bile popularne pjesme poput “Što je bilo”, “Ti si moj grijeh”, “Lagarija lagara”, “Meni je sve dobro osim ljubavi”. ”, “Luda za tobom”, “Takve i Bog čuva”, “Ljubav je…”, “Otvori nebo”, “Dominantno”, “Ne mogu te preboljeti”, “Pariz domaći” i “ Prokleti zlatnici.”

Nakon rođenja drugog djeteta 1998. ponovno je napravila pauzu u karijeri. Uz Sašu Popovića, akviziciju je napravila “Grand”, koji je vremenom izrastao u najutjecajniju izdavačku kuću na ovim prostorima. Tijekom tog vremena fokusirala se na svoju obitelj i znatno smanjila javno pojavljivanje.

Oglasi