Pjevačica koja je jedna od najpopularnijih na našim prostorima je svakako pjevačica Rada Manojlović. Ona je svoju karijeru počela uzlaznom putanjom nakon takmičenja u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ona je tokom takmičenja ušla u emotivnu vezu sa drugim učesnikom Milanom Stankovićem, ali su nakon 3 godine prekinuli jer nisu mogli da izdrže pritisak medija.

 

Pjevačica je nastavila da gradi karijeru , pa je nakon vremena ušla u novu ljubavnu vezu sa pjevačem Harisom Berkovićem koji je također poznati pjevač, a i takmičar pomenutog muzičkog takmičenja. Haris je od Rade mlađi 9 godina ali je razlika u godinama bila neprimjetna i nije im pravila problem , ali prema pisanju medija njegovim roditeljima je to bio veliki problem.

 

Rada i Haris su odlučili da nastave vezu uprkos njegovim roditeljima pa su mnogi mislili i da će veza završiti brakom. Međutim , prekinuli su i tako su svi optužili Harisa za raskid veze te su govorili da je bio sa pjevačicom samo radi popularnosti ali je ona odlučila da stane u njegovu odbranu. Ona je u jednom od intervjua izjavila da su to sve laži te kako je Haris imao želju da s njom osnuje porodicu , da imaju i djecu ali ona nije spremna na tako veliku odluku pa je on njene riječi shvatio kao da ona ne želi djecu s njim pa ju je ostavio. Kada se osvrne na tu temu sada vidi i da je bilo psihičkog zlostavljanja kojeg nije bila svjesna, trenutnio se Rada samo posvetila karijeru i svaki slobodan trenutak provodi sa ocem i sestrom koju su nakon smrti majke njena najveća podrška.

Oglasi