Krah najidealnijeg braka na estradi, ili se barem tako godinama mislilo, je i dalje tema svoh portala. Nakon što je folk pjevačica Dragana Mirković u javnom saopštenju obznanila da je podnijela zahtijev za razvod od Tonija Bijelića pojavilo se niz špekulacija. Mediji su opsednuti vestima o razvodu Dragane Mirković, što je i sama potvrdila u izjavi za javnost. U ovoj izjavi pevačica je priznala da je podnela zahtev za razvod zbog Tonijeve nevernosti. Iznenadna pojava novog romantičnog partnera, Tonija Bijelića, poslužila je kao katalizator za kraj njihove 24-godišnje veze.

Neočekivani razlaz Dragane Mirković i Tonija Bijelića šokirao je i medije i širu javnost. Nije bilo vidljivih znakova problema u odnosu između poznatog narodnog umjetnika i austrijskog poduzetnika. Naprotiv, prepustili su se luksuznom životu, upuštajući se u ekstravagantna putovanja i razmjenjujući raskošne poklone, a sve su to s ponosom pokazivali na svojim Instagram profilima posljednjih godina.

Tokom ovog vremenskog perioda, Draganini poklonici su željno prihvatali fotografije koje su prikazivale njene ekstravagantne eskapade na raskošnim jahtama u Nici, Monaku i Australiji. Ipak, skriveno ispod fasade njenog naizgled glamuroznog načina života, pevačino duboko nezadovoljstvo ostalo je krajnje nedokučivo, čak i najmaštovitijim pojedincima.

Prema rečima pouzdanog insajdera upoznatog sa Mirkovićevom situacijom, prošlo je dosta vremena otkako su ona i Toni bili u romantičnoj vezi. Njihova veza zvanično je okončana prije tri godine, a uprkos pjevačkinoj snažnoj odlučnosti da spasi porodicu i brak, dogodio se neočekivani preokret – preduzetnik je utjehu pronašao u zagrljaju druge žene.

 

Usred izazovne faze u Draganinom životu, ona je namerno odlučila da se ne upušta u razgovore o Tonijevoj novoj partnerki, iako su bile rasprostranjene glasine. Tokom perioda od tri godine, krila je njihovu razdvojenost od javnosti i jedva da je to priznavala u bilo kom javnom okruženju.

Uprkos ograničenom prisustvu na društvenim mrežama, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića odstupio je od uobičajenog ponašanja dan nakon što je vest o razvodu njegovih roditelja izašla u javnost, odlučivši da podeli objavu.

Na slici se vidi vozilo parkirano u neposrednoj blizini ulaza, vjerovatno u njihovoj rezidenciji u Beču. U ovim teškim vremenima, evidentno je da se deca Dragane Mirković hrabro suočavaju sa teškoćama pored svoje majke, koja je nesebično odlučila da odustane od svog profesionalnog rada kako bi ih odgajala i vodila ka budućnosti koja obećava.

 

Dok Marko i Manuela kreću putem ličnog i karijernog napredovanja, svjesni su žrtava koje je popularna umjetnica podnijela, priznajući vlastitu autonomiju i napredak. Nesumnjivo je da je razdvajanje Dragane i Tonija duboko uticalo na obe osobe, stavljajući ih pred izazovnu dilemu da odrede svoje naredne korake u životu.

S obzirom na preseljenje njihovog oca u Nemačku i njegovu novu vezu, bilo je sasvim prirodno da ćerka i sin Dragane Mirković izaberu da se pridruže svojoj majci u raskošnom dvorcu koji ima preko 20 spavaćih soba, jednak broj kupatila, veliki hodnik i više dnevnih prostorija. 

Ukoliko bi pjevačica odabrala neki od stanova u Austriji, mnogi smatraju da bi to pružilo osjećaj utjehe, s obzirom na prijavljeni kraj njegove veze i njegovu odluku da se razvede prije tri godine.

 

Zanima nas kako se Dragana snalazi u svojim novim iskustvima, razmišljajući da li i dalje prima ljubav, aplauze i ovacije tokom svojih koncerata ili je više fokusirana na negativne komentare nego na riječi ohrabrenja.

Nema sumnje da ona dobija nepokolebljivu podršku u sopstvenoj porodici, a ako su prethodne izjave tačne, njen nasljednik je već pokazao svoju nepokolebljivu odanost, čak iu ovom konkretnom scenariju. Prije nekoliko mjeseci, on je javno objavio sliku pored svoje majke, izražavajući svoju duboku naklonost jednostavnom, ali snažnom frazom: “Majčin sin”.

Oglasi