PRESTAVLJAMO VAM MODERNO I PAMETNO ZVONO ZA VAŠ DOM – brilijantno rješenje

Dok zvonca na ulaznim vratima ostaju skoro ista tokom svih godina svog postojanja, Ding je započeo rad iza kulisa da bi to promijenio. Tvrtka je napravila Ding pametno zvono koje cilja ka tome da bude jednostavno, ali prije svega briljantno rješenje za moderan dom.

 

34a

 

Ding se sastoji od 3 komponente, gumba za zvonjenje, zvona koje je postavljeno u kući ite 3 aplikacije namijenjene pametnim telefonima. Gumb koriste gosti, dok zvono alarmira ukućane unutar doma, a aplikacija vas poziva na mobitel tako da možete razgovarati s osobom na vašim vratima sa bilo kojeg mjesta na kojem se nalazite.

pametno zvono, zvono za dom

 

Možete reći osobi koja vam nešto isporučuje da ostavi vaš paket ili da se vrati u neko drugo doba dana, za slučaj da niste kod kuće, ili jednostavno želite nekoga izbjeći, Ding vam za to nudi rješenje. Zvonce možete podesiti i da isključi ton, tako da možete da primate tihe pozive i kada vaše dijete spava.

37a

 

Svi ljudi koji požele unijeti ovo moderno i prelijepo Ding zvono u svoje živote, to mogu učiniti putem kikstarterove kampanje koja je već uveliko u toku.

35a

Oglasi