Eugenia Davitashvili je bila izuzetno poznata vidovnjakinja u bivšem SSSR-u, često nazivana fenomenom zbog svojih sposobnosti iscjeljenja i predviđanja. Posebno je isticala tri horoskopska znaka koja su po njoj imala potencijal osvojiti cijeli svijet.

Prvi znak je Ovan. Eugenija je opisivala život Ovna kao vožnju vlakom smrti zbog njihovog intenzivnog karaktera. Ovnovi žele sve odjednom, ali često zaboravljaju da život nije bajka i da nije uvijek moguće ostvariti sve istovremeno. Ipak, njihova spremnost na žrtvu i prihvaćanje bilo kojeg ishoda čini ih izuzetno sposobnima za uspjeh.

Drugi znak je Lav. Lavovi su, prema Eugeniji, grabežljivci koji znaju čekati. Njihova sposobnost strateškog čekanja je impresivna – mogu godinama planirati i čekati pravi trenutak za akciju, bez odustajanja čak i ako se suoče s preprekama. Njihova sposobnost preuzimanja kontrole nad sobom i situacijom je izvanredna.

Treći znak su Ribe. Eugenija je vjerovala da su Ribe često podcjenjivane, ali bez valjanog razloga. Iako su u početku tihe, Ribe brzo savladaju nove situacije i okruženja. Izbjegavajući sukobe, mirno kreću prema svom cilju, koristeći svoju otvorenost i iskrenost kao prednost.

Eugenia Davitashvili je svojim analizama horoskopskih znakova naglašavala da svaki od njih nosi svoje jedinstvene osobine i potencijal za velike uspjehe u životu.

BONUS ČLANAK:

Za stabilizaciju šećera u krvi i smanjenje želje za ugljikohidratima preporučuje se konzumiranje antioksidansa iz cimeta. Stručnjaci tvrde da cimet pomaže u kontroli lučenja inzulina, što može doprinijeti otapanju masnih naslaga. Istraživanja su pokazala da konzumiranje pola kašike cimeta dnevno može smanjiti količinu lošeg kolesterola.

Cimet također pomaže kod loše probave te smanjuje razine triglicerida. Kombinacija jabuke i cimeta je odlična za regulaciju metabolizma i efikasno smanjenje težine.

Za pripremu napitka potrebno je:1 jabuka, izrezana na kriške
1 štapić cimeta ili 1 žličica cimeta u prahu
oko 1,5 do 2 litra prokuhane vode, ohlađene

Priprema:Izrežite jabuku na kriške i stavite je u posudu.
Dodajte štapić cimeta ili cimet u prahu.
Zalijte sve sa 1,5 do 2 litre ohlađene prokuhane vode.
Ostavite napitak da odstoji oko 1 do 2 sata.
Pijte ovaj napitak tijekom dana kad god poželite.
Ovaj napitak ne samo da je koristan za stabilizaciju šećera u krvi i smanjenje želje za ugljikohidratima, već također doprinosi boljoj probavi i općem zdravlju.

Oglasi