Barbara Bobak je stekla slavu kao pjevačica, ali ju je u centar medijske pažnje dovela upravo njena veza sa nadaleko poznatim ženskarom pop muzike Darkom Lazićem. Darko se u početku proslavio učešćem na popularnom takmičenju Zvezde Granda, a kasnije se oženio svojom koleginicom Anom Sević, sa kojom ima kćerku. Međutim, pažnju javnosti privukla je Barbarina veza s njim.

 

Brak Darka Lazića i Ane Sević bio je kratak, a nakon njihovog razvoda, Darko je započeo vezu sa Marinom, sa kojom je dobio sina. Međutim, Marina ga je na kraju napustila zbog njegove nespremnosti da odustane od slobodnog načina života. Darko je brzo stupio u novu vezu sa Barbarom Bobak, ali je njihova romansa prekinuta nakon samo šest mjeseci. Barbara je kasnije otkrila da je tražila terapiju kako bi se izborila sa posljedicama njihove veze.

 

Barbarina veza sa Darkom pozitivno je uticala na njenu popularnost i dovela do velike potražnje za njenim nastupima. Često dijeli slike svog mlađeg brata Gabrijela, koji je upravo završio srednju školu i planira da pohađa Fakultet tehničkih nauka. Gabrijel sa sestrom dijeli slična interesovanja, poput odlaska u teretanu i tetoviranja. Iz brojnih tetovaža na njegovom tijelu vidljivo je da je ljubitelj body arta. Jasno je da Barbara i Gabrijel imaju blizak odnos, o čemu svjedoče njihove česte interakcije na društvenim mrežama. Gabrijelov dobar izgled privukao je pažnju mnogih djevojaka, ali sa 19 godina on je premlad za ozbiljne veze pa tako da djevojke mogu da još malo pričekaju. Koje  je vaše mišljenje o Darku Laziću ? Pišite nam ispod u komentarima.

 

Oglasi