Miloš Biković je već  nekoliko godina veoma tražen glumac u Srbiji ali i u cijelom okruženju. Proslavio se glumeći Tirketa u popularnoj seriji “Montevideo Bog te video”, koja ga je upoznala sa širom publikom. Nakon toga, nastavio je da glumi u nizu uspješnih projekata, od kojih je najznačajniji “Južni vetar”, koji je naišao na dobar prijem kod publike. Biković je takođe imao uspješnu karijeru u Rusiji, što ga čini istaknutom figurom u glumačkoj industriji.

 

Miloš je stekao reputaciju izuzetno popularnog među ženama, a njegov status kvalifikovanog neženja samo je doprinijeo njegovoj privlačnosti. Iako je imao brojne veze sa zadivljujućim ženama, Miloš tek treba da pronađe savršenog partnera sa kojim bi mogao da dijeli život. Među njegovim prethodnim romantičnim partnerkama je i zapanjujuća manekenka Saša Lus, koja je odjeknula na Filmskom festivalu u Cannesu ukravši reflektore na crvenom tepihu svojim izgledom koji oduzima dah.

 

Na događaj je stigla sa svojim novim partnerom i obukla elegantnu haljinu s V-izrezom i sandale. Međutim, najuočljiviji aspekt njenog odijevanja bila je bunda koju je nosila, uprkos toplom vremenu u Cannesu. Saša i Miloš su se prvi put sreli na snimanju reklame za popularni brend i odmah osjetili iskru između njih. Zajedno su krenuli na romantično putovanje, putujući na Sejšele i snimajući editorijal za ruski Vogue. Nažalost, njihovoj vezi došao je kraj kada se Saša preselila u Majami i nisu mogli da rade na daljinu. Miloš je u dugogodišnjoj vezi sa Ivanom Malićem i ostaje da se vidi da li je ona ta sa kojom će se skrasiti.

 

Oglasi