U posljednje vrijeme raste interesovanje za pozadinu Cece Ražnatović. Jedna posebna tema debate bila je da li je potrošila značajnu svotu od 36.000 eura isključivo u svrhu snimanja fotografije koja oduzima dah.

Pre nekoliko meseci, poznata narodna umetnica Ceca Ražnatović hrabro se odlučila da promeni svoj fizički izgled. Otputovala je u Tursku, gdje je potražila usluge visoko kvalifikovanog estetskog hirurga koji je bio poznat po svojoj stručnosti u preoblikovanju tijela. Bilo je potrebno samo nekoliko dana da impresivni rezultati njene transformacije postanu očigledni onima oko nje. Uprkos tome, voljena narodna ikona odlučila je da ostane zatvorena o konkretnim modifikacijama koje je dobila.

Nakon detaljnijeg uvida u priložene fotografije, čini se da se Ceca odlučila za operaciju smanjenja grudi, a istovremeno je pojačala obline zadnjeg dela. Zanimljivo, njen bivši saradnik i poznati dizajner Saša Vidić otkrio je da je pevačica na nadogradnju kose potrošila neverovatnih 36.000 evra. Iako je teško provjeriti tačan iznos, brojni izvori potvrđuju istinitost Vidićeve izjave. Bez obzira na to, Cecin izbor da se podvrgne kozmetičkim procedurama nije naišao na neodobravanje, jer su mnogi drugi u muzičkoj industriji doneli slične odluke u prošlosti.


Posterior Cece Ražnatović i dalje je predmet najviše pažnje, a to je bio i jedan od razloga zašto je učestvovala u izboru za najlepši Instagram profil. U konačnici, odluka o njenoj privlačnosti prepuštena je vlastitoj prosudbi. Kao što se i očekivalo, bilo je veoma različitih stavova o njenom profilu. Neki ljudi tvrde da Cecina prošlost ne podržava sumu novca koju je zaradila, dok drugi ističu da su Cecine sposobnosti i fizički izgled bez premca, čak i u poređenju sa pjevačicama koje su duplo starije od nje.