Pjevačila Nataša Bekvalac je jednom prilikom za medije priznala da je ona jako vezana ua svoju porodicu, pa je tako svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram raznježila jednom svojom potresnom objavom te niko nije ostao imun na njene riječi.

 

Naime, pjevačica je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj ona grli svoje roditelje , Miru i Dragoljuba i dvije sestre Kristinu i Draganu. Našata se tom prilikom odlučila osvrnuti na nedavne slučaje nasilja koje su uzdrmale Srbiju ali i cijeli region, pa je pjevačica odlučila da se na ovaj način obrati svojim pratiocima i pošaljem im snažnu i emotivnu poruku.

 

Jako sam potresena ovih dana . Grlim i ljubim svoju djecu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak prebijanja djevojčice na teniskom terenu , vrištala sam . Danas sam kod mame i tate sa djecom shvatila sam da ih dugo nisam vidjela , a uvijek imam nešto preče , a ništa nije preče od porodice. Nekako sam posije svega ovih dana imala potrebu da odem kući kod mame i tate i da ih zagrlim . Molim vas prijavite , molim vas ne ćutite , molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas , a da to nije vaš problem . Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni , niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni . Rijetko objavljujem slike mame i tate jer oni ne vole , sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga – napisala je pjevačica u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsjećamo, Nataša je bivšeg supruga prijavila za nasilje u porodici i fizičko zlostavljanje i ona je jedna od javnih ličnosti koja ne želi da zažmiri pred nečim strašnim kao što su zadnja dva masakra u Srbiji.

 

Oglasi