Kuća koju ćemo vam mi danas da pokažemo vam pruža potpunu fleksibilnost i možet da se prilagodi svim važim željama i vašim potrebama. Ona je savršena za višečlanu porodicu i može čak primiti i do sedam članova.

Ova kuća vam obezbjeđuje sigurni komfor i apsolutnu samostalnost, tako da nema potrebe da brinete da li će oni dijeliti istu prostoriju sa ostalim članovima porodice. Vi kuhinju možete da odvojite sa samo jednim zidom, pri čemu ćete obezbejditi sasvim novi ulaz.

Na prizemlju se nalazi ogroman dnevni boravak koji se prostire na 30 metara kvadratnih i on je povezan sa trpezarijom. Iz ovih prostorija vi također imate izlaz na veliku terasu.

Na donjem spratu se nalaze spavaće sobe koje su velike u njima imate dovoljno prostora za cijeli namještaj koji želite. Samo jedna spavaća soba ima svoje kupatilo, dok ostale sobe imaju zajedničko.

 

To što ovu kuću čini posebnom i drugačijom od ostalih jeste činjenica kako su sve prostorije osvijetljene. Vi na potkrovlju imate dodatne tri spavaće sobe sa zajedničkim kupatilom. Iznad dnevnog boravka se nalazi otvorena galerija.

Oglasi