PODKROVNI UREDI IZ SKANDINAVIJE – najpopularniji izbor

Ured u podkrvolju može biti jako dobar izbor, pogotovo sa estetske strane. Evo kako izgleda jedan od najpopularnijih po izboru čitatelja ureda koji se nalazi u podkrovlju zgrade u New Yorku.

 

podkrovni ured, skandinavski stil


Bilo da se nalaze na obalama Kalifornije ili u samom središtu New Yorka, glavni svjetski brendovi, kao što je Google, su također odgovorni za porast popularnosti ovog trenda u kojem se poslovni prostor sve manje čini kao restriktivno mjesto. Odavno su prošla vremena, onih dosadnih, kockastih površina, a kao pravi epitom prethodno spomenutog stila i dokaz ove tvrdnje dolazi poslovni prostor tvrtke Karma HQ, smješten u New Yorku i samom srcu talijanske četvrti.

17a

 

Raširena na 697 m2, prozračni ured se postupno udaljava od one striktne industrijske tematike koja diktira stil koji čini mješavinu američkog dizajna i klasičnog nizozemskog kulturnog utjecaja. Prostor za objed je jedinstven kao i sam ured, jer svi njezini zaposlenici imaju obroke u isto vrijeme, svakoga dana, nakon čega odlaze u šetnju kako bi uživali u svojim kahvama ili popodnevima.

18a

 

Viseća rasvjeta ručne izrade, pametna klizeća staklena vrata te prilagođeni limeni strop, sa svim svojim svjetlucavom šarmom, osiguravaju da ured bude što bolje osvijetljen, koliko god da je  moguće. Uprkos njegovoj neutralnoj šemi boja, blještavi narančasti akcenti oživljavaju veliki interijer, dok je idealnu ravnotežu između radnih i relaksirajućih površina unutar ovog brilijantnog njujorškog ureda, očito prisutan i vidljiv već na prvi pogled.

20a

 

Oglasi