POSLOVNI PROSTORI KOJI INSPIRIŠU – zajednički radni prostori su posljednjih desetljeća dobili na popularnosti

Ovo je slučaj zato što ljudi žele da se okupljaju na jednom mjestu te da dijele svoje ideje, dok u isto vrijeme rješavaju i svakodnevne probleme. Funkcionalnost, originalna dekoracija, darežljive površine za odlaganje stvari, fleksibilnost kao i dodatak razigranosti su postale česte karakteristike današnjih poslovnih prostora.

poslovni prostori, dizajn

One mogu biti istaknute vrlo lahko a posjeduju i iskru jedinstvenosti.

Jedan jednostavan način za unapređenje radnog prostora jeste kompletna promjena njegovih zidova. U većini slučajeva su oni okrečeni blijedom i čisto bijelom nijansom, koja se svakako održava na koncentraciju zaposlenih, ali i dalje pruža puno mjesta za dorade i poboljšanja.

23a

 

Odaberite predivni krajolik ili desetine zabavnih poruka i prekrijte njima svoje kancelarijske zidove . Zaposlenima će pažnja vjerojatno biti odvučena s vremena na vrijeme, ali isto tako moći ugrabiti obilje inspiracije iz njih. Tako ćete učinit  da se vaši radnici osjećaju puni samopouzdanja i poštuju činjenicu da im se pruža mogućnost da odlutaju nakratko tokom radnih sati.

24a

 

Ovakav proziran dizajn čini da se njegovi korisnici osjećaju udobno ali i relaksirano a usput im dozvoljava i kratke predahe putem gledanja kroz saklene površine.

22a

Oglasi