All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PAMETNA RASVJETA IZ IKE-E

loading...

PAMETNA RASVJETA IZ IKE-E – kod dobrog osvjetljenja sve se vrti oko funkcionalnosti, pogleda i vidljivosti

Nakon dugog rada na osvjetljenju, kompanija IKEA je kreirala TRÅDFRI, pametnu kolekciju koja može napraviti razliku i dodati osvjetljenje mnogim domovima na pristupačniji i lakši način.

Pametni opseg osvetljenja uključuje mnogobrojne solucije za atmosferno, hladno i toplo svjetlo, daljinsko upravljanje, svjetlosne panele i vrata, kao i specijalno prilagođene lampe i lustere. Kolekcija je veoma lagana za upotrebu, bežična, sa plug-and-play solucijama sa savremenim i stilskim izgledom i osjećajem.

Ovi proizvodi omogućavaju da imamo bolje osvjetljenje u domu, na lak i budžetski pristupačan način. Bolje osvjetljenje omogućuje pravu vrstu rasvjete za određene aktivnosti, ili svjetlost koja stvara pravu atmosferu. Dobri komadi rasvjete takođe mogu izgledati tako da se mi osjećamo daleko bezbjednije kod naših kuća.

Svi komadi kolekcije imaju plug-and-play opcije, što znači da nema potrebe da angažirate električara. TRÅDFRI komadi rasvjete ne zahtijevaju više od umjeća zamjene obične sijalice, dok je LED sijalica uključena u opremu i možete odmah početi da mijenjate njihovu boju pomoću daljinskog upravljača.

Automatski promijenite atmosferu u svom domu mijenjajući suptilna, jaka i topla bijela svjetla. Ovakav komplet uključuje pokretni i jedinstveni bijeli spektar LED sijalica i sve što je potrebno jeste da zamijenite svoju staru sijalicu novom i spremni ste za nova iskustva jednog od najmodenijih osvjetljenja.

Tags: , , ,

Related posts