Milica Veličković i Bora Terzić Terza su se uvjerili da održati vezu u Zadruzi nije ni malo lak posao.

Miljane Kulić jedan od razloga zato je teško da održe svoju vezu, iako su prvi poljubac imali u karantinu.

Miksi i Terza  u alkoholisanom stanju su se ljubili, a sve je to izazvao veliki šok kod samih gledalac, ali i kod drugih zadrugara, a ponajviše kod Milice Veličković, koja nije mogla ni da zamisli da će joj skandalozna Nišlijka biti najveća konkurencija.

Milica i Terza su pričali o svojim osećanjima u dvorištu, kad je Milica otkrila da je majka molila prije ulaska u Zadrugu da se ne zaljubljuje i da ona pala na testu. Ipak njen “pad” se ne može morati sa stalnim padom na testovima Terze koji je već prevario sa dvoje.

Milica je potom priznala da je imala želju da se zbliži sa Manuelom, samo da bi povrijedila Terzu i da ga učini ljubomornim. Ipak na kraju nije mogla da smogne snage da tako nešto učini. Ona mu je tada priznala da voli da se ljubi sa devojkama i napolju.

“Ti nisi realna, ako mi uđemo u vezi, u vezi smo. Ja sam se sprdao i sa Sarom i sa Miljanom” – rekao je Bora.

“Plakala sam celu noć zbog tebe, vidi kako sam naduvena” – objašnjavala je Milica pa je krenula da se grli sa Borom i da ga ljubi.

“Ja moram da pričam sa njima da je to to, tačnije kraj” – dodao je Bora pa je poljubio Milicu.

“Nema više ni Miljane, ni Sare, nemoj da me dovodiš do ludila” – pričala je Milica i onda su se poljubili pa su njihovi cimeri skandirali.