Žena iz naroda, tako Zlata Petrović voli za sebe da kaže, da je njen način života na estradi nije promjenio i da bez ustručavanja može da prizna da nikad nije pročitala ni jednu knjigu čak od osnovne škole!

“Nisam pročitala nijednu knjigu jer time nisam stigla da se bavim! Nije me sramota jer je moj život otišao u drugom smjeru. Bitnije mi je bilo da pjevam i zaradim pare nego da se obrazujem. Čitala sam lektire, jer sam morala do osmog razreda i to je to. Razmišljala sam nekad o školovanju, ali sam shvatila da su me pjevanje i život koji sam vodila naučili da čitam ljude. Za mene je svaki čovek knjiga. Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila fakultet” – rekla je pevačica i dodala da ni danas, iako je u penziji, nema vremena za čitanje.

Kada samo na internetu naletim na nešto zanimljivo, ja otvorim link i pročitam, ali suštinski me zanima samo psihologija. Ona mi dosta pomaže u komunikaciji s decom i da lakše razumem njihove probleme i potrebe. Mog mlađeg sina dosta pogađaju tračevi, pa ja pokušavam da mu objasnim da nisu sve „avioni i kamioni”, kako se priča, već da pojedinci hvaleći se zapravo pokazuju svoju nemoć – kaže Zlata.

Treba mi minimum godinu dana da se opustim i oslobodim pred partnerom sa kojim sam u tom trenutku u vezi. Treba mi vreme da mogu da ga pogledam golog ili da se ja skinem pred njim. Možda će nekome ovo biti smešno, ali to je živa istina. Ja jesam vatrena i otvorena, ali samo kada sam obučena – ispričala je Zlata.

Izvor: Srbija Danas

Oglasi