– Dragana Mirković je napokon odlučila da podnese papire za razvod braka od dugogodišnjeg partnera, Tonija Bijelića. Kako se saznalo dva dana poslije, njih dvoje zajedno ne žive posljednje tri godine, a razlog je doktorica iz Njemačke sa kojom je Toni u ozbiljnoj vezi.

Nakon uspješnog braka koji je trajao dva desetljeća, pjevačica Dragana Mirković donijela je odluku obavijestiti javnost o razvodu od supruga Tonija Bijelića.

U posljednje vrijeme Dragana Mirković održala je zapažene koncerte koji su izazvali značajan interes u Bugarskoj. Naime, Dragana je na nastupu u Sofiji doživjela pad na pozornici i nastavila pjevati emotivnu baladu “Oprosti za sve”.

Nemogućnost pjevačice da odsvira cijelu pjesmu zbog suza i drhtanja glasa nije promakla nikome. Izvini, ljubavi, na svemu – čule su se melodije koje Dragana Mirković nije mogla da vokalizuje.

Mnogi su nagađali da je riječ o emotivnoj molbi naše pjevačice ili jednostavno oproštaju sa suprugom Tonijem. Kompletnu reportažu o tvrdnjama o razvodu Dragane i Tonija možete pogledati u nastavku, zajedno s dirljivim trenutkom kada je pjevačica pustila suze tijekom nastupa u Sofiji.

  • Danas se zbog svoje nepokolebljive predanosti poštenju osjećam prisiljen obratiti se široj javnosti. Teška srca moram objaviti svoju odluku o podnošenju zahtjeva za razvod. Veza koju sam nekoć dijelila s Tonijem doživjela je značajnu transformaciju, a posljednje tri godine u biti smo vodili odvojene živote, živeći u različitim kućanstvima. Unatoč našim najvećim naporima da premostimo jaz uzrokovan nepomirljivim razlikama i podržimo vrijednosti koje su mi usađene tijekom mog odrastanja, postajalo je sve očiglednije da bi ustrajanje u vezi koja je odavno prestala cvjetati samo nanijelo dodatnu štetu našim voljenima.

Stoga sam, u interesu dobrobiti naše obitelji, napravio težak izbor da okončam naš brak. Održavajući svoja načela i način života, ostajem nepokolebljivo odan svojoj obitelji i publici. Duboko poštujem Tonija, i kao oca svoje djece i kao nekoga s kim sam proveo mnogo prekrasnih godina. S obzirom na ove okolnosti, ovim pitanjem se bavim isključivo ovom izjavom. Izražavam zahvalnost medijima na dosadašnjoj suradnji i ljubazno vas molim da poštujete našu odluku i suzdržite se od daljnjeg opterećivanja naše obitelji u ovom teškom trenutku. Iskreno se nadam da će naš sljedeći susret donijeti puno pozitivnijih vijesti i unaprijed vam zahvaljujem na razumijevanju. – Dragana Mirković, navodi se u priopćenju.

Nakon 24 godine skladnog braka, folk zvijezda Dragana Mirković nedavno je osvanula na naslovnicama javnosti objavom odluke o razvodu od supruga Tonija Bijelića.

Prema Draganinoj izjavi, unatoč njezinim naporima da spasi brak, ona i njezin suprug posljednje tri godine vode odvojene živote.

  • Tijekom duljeg razdoblja, dinamika između Tonija i mene doživjela je značajnu transformaciju. Protekle tri godine smo u biti vodili odvojene živote i živjeli u različitim kućanstvima. Unatoč prisutnosti nepremostivih razlika, uložio sam sve napore, vođen svojim odgojem i brigom za dobrobit svoje obitelji, da spasim nekoć cvjetajuću vezu koju smo dijelili. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, jaz među nama postajao je sve veći, a ja sam shvatio da ustrajanje u vezi koja je odavno prestala funkcionirati samo nanosi dodatnu štetu našim voljenima. Stoga sam donijela tešku odluku da okončam naš brak.

U svojoj izjavi za javnost Dragana je izrazila nepokolebljivu privrženost svojim principima i načinu života, kao i odanost svojoj obitelji i publici. Također je izrazila svoje trajno poštovanje prema Toniju, ocu njezine djece, s kojim je provela mnoge prekrasne godine.

Više od dva desetljeća Dragana Mirković i njezin suprug Toni Bijelić radosno dijele zajednički život, a zavjete na vječnu ljubav izmijenili su 2001. godine. Zanimljivo je da njihovo vjenčanje, suprotno njihovom raskošnom stilu života, nije bilo velebno i ekstravagantno, činjenica je da nije široko poznata.

Oglasi