All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OVO PREDSTAVLJA SAN SVAKE DJEVOJKE

loading...

OVO PREDSTAVLJA SAN SVAKE DJEVOJKE – stan Anum Tarik nalazi u San Franciscu, predstavlja eho njene životne filozofije

Kada uđete u ovaj stan morate biti spremni da se zaljubite u delikatne kombinacije koje je njegova vlasnica kreirala. Uzmite kao primjer, bijelu i crnu paletu koja je predivno praćena zlatnim te rozim akcentima. Ovo vrijedi i za lampe sa ogledalima, umjetnička djela i antikvitetske predmete, poput pozlaćeni telefon u spavaćoj sobi, čine ovaj stan predivnim, ali istodobno definiraju i njegov znak.

Dnevna soba jeste mala, kao što možete i očekivati ​​od stana koji ima svega 40 m2, ali, po pitanju dekora ništa ne fali. Ustvari, veliki prozori i bijeli zidovi sarađuju zajedno kako bi uveličali dostupnost prirodnog svjetla koje ovom stanu pruža nešto prostraniji osjećaj od onog koji njegove dimenzije dozvoljavaju.

Vjerojatno od najveće važnosti su detalji koje je vlasnik uspio unijeti u jedan ovako skroman prostor. Vrlo komotna bijela sofa uklapa se sa blještavo bijelim zidovima i luksuznim tepihom na podu. Jasno je još na prvi pogled da Aumite nije željela da zatvara svoj radni prostor koji također zauzima mali, ali jako bitan dio dnevne sobe.

Ovaj kućni ured imq najveći dio pribora potrebnog za rad bilo kojem dizajneru. Ali, istančani osjećaj za unutarnju dekoraciju pruža predivan kontrast između slika i materijala za crtanje koje su smješteni u ovom prostoru, sa vazama za cvijeće na radnoj površini i stolici koja se nalazi u blizini.

Tags: , ,

Related posts