Neda Ukraden, je popularna pjevačica na estradnoj sceni, a većinu svog života provela je u centru pažnje. U estradnom poslu je skoro 50 godina i iza sebe ima brojne hitove na top listama. Uprkos tome što je napunila 80 godina, Neda je i dalje aktivna pjevačica i nastavlja da zabavlja svoje fanove svojim zadivljujućim nastupima.

 

Neda Ukraden je bila istaknuta ličnost u muzičkoj sceni tokom 1970-ih i 1980-ih. Često su je poredili sa Zdravkom Čolićem, a zajedno su se pohvalili najvećom prodajom albuma. Uprkos svojoj dugogodišnjoj karijeri, ona je i dalje jedna od najutjecajnijih umjetnica. Njena zadivljujuća ličnost i harizma nastavljaju da privlače obožavatelje, a njen mladalački izgled prkosi njenim stvarnim godinama sa značajnom razlikom.

 

Poznata pjevačica vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram. Često dijeli slike sa raznih događaja na kojima posjećuje, a u komentarima dobija veliki broj komplimenata za svoj izgled i smisao za modu. Njen najnoviji snimak pokazao je kako žena njenih godina treba da održava svoj izgled, a bilo je evidentno da je smršala najmanje 15 kilograma i povratila savršenu figuru. Obukla je bijelo odjelo koje joj je odlično pristajalo, pjevačica je odisala pozitivnom energijom i nije davala naznake da se u skorije vrijeme povlači sa javne scene, na veliko oduševljenje svojih brojnih obožavatelja. Njena popularnost seže i van granica njene matične zemlje, jer je nedavno lansirala svoj najnoviji ljetni hit u Bugarskoj, sa renomiranom grupom Viva I anire. Koje je vaše mišljenje o navedenoj pjevačici? Da li je ovo primjereno njenim godinama? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima?