Trenutno aktuelna vruća tema u medijima je nedavni incident koji se dogodio kada ju je napao bivši suprug supruge Slobe Radanovića. Po svemu sudeći, Jelena Radanović i njen bivši suprug nakon razvoda nisu održavali prijateljske odnose. Izvještaji sugerišu da je, kada je njen bivši muž stigao po njihovu djecu, izbila žestoka svađa između njih dvoje koja je ubrzo prerasla u fizičku svađu. Uslijed ​​tuče Jelena je zadobila tjelesne povrede i morala je hitno da bude prebačena u Urgentni centar na liječenje. Ovaj incident izazvao je popriličnu pomutnju u medijima.

 

Jelena je ranije bila udata za Igora Markovića i zajedno imaju dva sina. Igor je vlasnik restorana u stranoj zemlji i bavi se prodajom nekretnina u Srbiji. Igor je u početku podržavao Jeleninu vezu sa Slobom, jer je želio da majka njegove djece bude sretna. Čak je rekao da Jelena može slobodno da se viđa sa kim hoće, jer već neko vrijeme nisu zajedno. Igor je o Slobi govorio i pozitivno, opisujući ga kao ljubaznog i kulturnog momka, zbog čega su ljudi vjerovali da su svi u dobrim odnosima. Međutim, dogodio se neočekivani događaj koji je sve ostavio u šoku.

 

Jelena je nakon ovog događaja dala izjavu u kojoj navodi da Igor zanemaruje svoje finansijske obaveze prema njoj i da ona namjerava da podnese tužbu protiv njega. Nadalje, ona tvrdi da je on više puta skreće na pažnju socijalnih službi. Čini se da Igor zavidi na Jeleninoj novoj vezi sa Slobom i činjenici da imaju zajedničko dijete, pa samim tim stvara te probleme.

 

Oglasi