Rada Manojlović je trenutno jedna od najtraženijih pjevačica u regionu, barem kada su u pitanju mlađi pjevači. Ona je svoju karijeru počela u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Iako nije odnijela pobjedu u ovom takmičenju ona je jedna od rijetkih koje su doživjele veliki uspjeh u pjevanju. rada je za vrijeme takmičenja započela emotivni odnos sa kolegom Milanom Stankovićem ali su bili previše mladi te su pokleli pristiskom medija i javnosti pa su ubrzo prekinuli.

 

Naime, iako nije odnijela prvo mjesto na ovom takmičenju, rada se kasnije proslavila na estradi kao i večina njenih kolega. A iako to javnost rijetko kad može da primjeti pjevači koriste sve svoje snage da bi na vrijeme odradili svoj posao što je bolje moguće , ali neki nažalost uvijek kasne, a to je nažalost mana pjevačice rade Manojlović.

 

Rada je jedna od rijetkih koja se nije podvrgla plastičnim ili nekim drugim estetksim korekcijama jer kako kaže smatra da je ljepši prirodni izgled, ona se također smatra jednom od zgodnijih pjevačica na estradi a svakako je da ima i neobičnu harizmu i neosporan talenat za pjevanje. Međutim članovi žirija su koj takmičenja sugerisali da sredi zube što je ona i uradila. tako je nedavno objavila sliku na Instagramu kojoj je neporepoznatljiva , ona je svoju dugu kosu ofarbala u plavo a njene jagodice su vidno izražene pa se mnogi pitali da li je i ona poklekla trendom estetskih zahvata ili je to u pitanju samo šminka. Šta vi mislite o pjevačici radi? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi