Nakon četiri decenije braka razveo se glumački par Danica i Lazar Ristovski što je bio veliki šok za javnost. Iako su tvrdili da uzrok nije treća ospba Lazar se ubrzo upustio u ljubavnu vezu sa puno mlađom Anicom. I dok Lazar Ristovski trenutno uživa na Maldivima sa svojom izabranicom Anicom Lazić, njegova bivša supruga Danica Ristovski sinoć je uspjela da zarobi sve u Beogradu i ukrade svjetla reflektora.S gracioznošću i preciznošću, Danica se zadivljujuće pojavila na dugo iščekivanoj obnovi “Olivera Twista”, dječje predstave inspirirane glasovitim romanom Charlesa Dickensa. Predstavu je režirao Milan Karadžić, a izvedena je u cijenjenom kazalištu “Vuk Karadžić” u Velikoj Britaniji.

Odjevena u elegantne tamnozelene nijanse, Danica je imala zadivljujući osmijeh. Divan dodatak njezinom cjelokupnom stilu bio je dodatak lila beretke, jedinstvenog modnog dodatka koji nije viđen u njezinim prijašnjim odjevnim kombinacijama, koji je odmah podigao njezin izgled na razinu sofisticiranosti i šarma.

S druge strane, Lazar Ristovski i Anica Lazić krenuli su na putovanje na Maldive kao saputnici, a glumica je čak podijelila zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

Točnije, na slici obje osobe izlaze iz vode istovremeno, ukrašene kupaćim kostimima, ispreplićući ruke.U opisu slike Anica je izrazila kako se ne pita kamo ići kada on preuzme glavnu riječ.

Usprkos bezbrojnim osudama, važno je podsjetiti da je Anica neustrašivo i odlučno stala uz svoju ljubav, unatoč protivljenjima s kojima se suočavala.Prema njezinim riječima, negativne primjedbe dodatno su ojačale njezinu odlučnost.U emisiji “Premijera” samouvjereno je izjavila da će biti hrabra u stvarima srca, odbijati se prepustiti kukavičluku i dosljedno slijediti želje vlastitog srca.

Biografija:

Rođena u Beogradu 1955. godine, Danica Ristovski strast prema glumi naslijedila je od majke. Nepokolebljivom odlučnošću slijedila je svoje snove upisavši Akademiju dramske umjetnosti nakon završene srednje škole. Za vrijeme boravka tamo susrela se s Lazarom Ristovskim, kolegom studentom koji je bio tri godine stariji od nje. Igrom sudbine njihova je ljubavna priča procvjetala dok su zajedno radili na kazališnoj predstavi.

Godine 1980. zapečatili su svoju bračnu vezu i poželjeli dobrodošlicu dvojici sinova, Petru i Jovanu. Petar Ristovski, danas renomirani filmski producent i redatelj, svoju je sreću pronašao uz glumicu Teodoru Ristovski (nekada Živanović). S druge strane, Jovan Ristovski se bavio ekonomijom prije nego što je 2021. debitirao na televiziji serijom “Tim iz snova”.

Životnu suputnicu pronašao je u Lilijani Ristovski, a zajedno imaju sina Bogdana. Tijekom svoje karijere Danica i Lazar Ristovski slovili su za jedan od najskladnijih parova u industriji zabave, a često su dijelili pozornicu i ekran u raznim predstavama, filmovima i serijama.
Prema glumici, ne postoji univerzalna formula za očuvanje braka zbog različitih osobnosti.

 

Međutim, u veljači 2022. lokalni su mediji objavili da se par, koji su oboje talentirani umjetnici, razvodi. Lazar je, odgovarajući na ovu vijest, pojasnio da njihov razlaz nije uzrokovan umiješanošću trećih osoba. Priznao je da je rasprava o razvodu izazovna tema i izrazio želju da izbjegne senzacionalizaciju u tabloidima.

Nije mu bilo lako donijeti takvu odluku, jer je to značilo “razbiti svijet”. Tijekom intervjua pokušao je odgovoriti na pitanja na način da ne dođu u središte tračerskih časopisa, no nažalost, neki su mediji ipak uspjeli iznijeti “šokantne detalje” o njihovom razvodu.

S druge strane, Danica je odlučila ne komentirati javno situaciju, za razliku od dosadašnjeg pristupa rješavanja glasina o njihovom privatnom životu. Jednom je izjavila kako je važno da žena zadrži svoje dostojanstvo i prepozna kada joj šutnja može donijeti prednost.

Oglasi