Milica je prenela svoju nelagodnost zbog toga što je uhvaćena u javnosti sa Ognjom, jer ceni da njihov lični život bude odvojen od očiju javnosti.

Iako je Ognje istaknuta ličnost, Miličino zanimanje je potpuno nepovezano. Zajednički su javnom izjavom objavili svoju odluku da raskinu brak. U izjavi se pojašnjava da je njihova naklonost jedno prema drugom nestala, ali su odlučili da održe prijateljsku vezu na neodređeno vrijeme.

Milica i Ognjen su u saopštenju za javnost objavili da su zajednički odlučili da se raziđu. Par je do ovog zaključka došao zbog emocionalne odvojenosti koja se razvila tokom njihovog braka. Naglasili su potrebu za srdačnim zaključenjem svog partnerstva, koje namjeravaju podržati. Oni su ljubazno odbili da odgovore na bilo kakva dodatna pitanja u vezi s tim, jer nemaju šta više da dodaju. Par je takođe zatražio da im javnost pokaže poštovanje i empatiju, kako su odlučili da objave.

Ne tako davno, govornik je otkrio detalje o svom prvom braku i motivaciji iza toga. Priznao je da je u sindikat ušao samo zbog osjećaja dužnosti, a ne zato što je bio spreman na emotivnu odgovornost koja je sa sobom nosila. U međuvremenu, Mina Naumović i Ognjen se spremaju da uzmu vjeru. Vrijedi napomenuti da će ovo biti treći put da se Ognjen vjenča.

Oglasi