ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE – ponekad stepenište može predstavljati najljepši dio jednog doma

Stepenište je nerijetko istaknuto sveukupnim dekorom, tako da je veoma bitno obratiti pažnju na njegovo dekorisanje i shvatanje ovog dijela kuće kao veoma važnog u čitavom njenom dizajnu.

Drveni rukohvati

Drveni rukohvati su pravi klasik, često su korišteni radi šik i toplog oskećaja. Providne staklene balustrade u kombinaciji sa drvenim ručkama izgledaju jako moderno, veoma dopadljivo, pružajući udobnost i toplinu. Brodska drvena građa je odlična za domove pokraj mora. LED rasvjeta pričvršćena ispod rukohvata može osvijetliti put onda kada isključite sva ostala svjetla u kući.

Metalni rukohvati

Metalni rukohvati su izuzetno moderan i dugotrajan izbor. Bakarni i mesingani rukohvati su vanvremenski, te se veoma lahko uklapaju u bilo koji stil i izgled stepeništa. Polirani metal uvijek izgleda prelijepo i pruža šik izgled vašem prostoru, čak i najmanje i najjednostavnije stepenište može izgledati očaravajuće sa ovim metalnim rukohvatima.

Izrezbareni rukohvati

Novi i veoma popularni trend kućnog dekora predstavljaju izrezbareni rukohvati stepeništa, oni su možda teži za ugradnju, ali su i dalje veoma mogući a izgledaju odlično. Bilo koji tip zida da posjedujete, usjecite rukohvate unutra, možete ih maskirati na određeni način, kamenom ili drvetom, na primjer, ili ih pak ostaviti takvima kakvi jesu kako biste dobili čisti minimalistički izgled.

Rukohvati od kanapa

Rukohvati od tankih kanapa, predstavljaju kreativnu ideju za bilo koju morsku ili priobalnu kuću. Oni nisu baš pretjerano funkcionalni, ali izgledaju lijepo i prirodno inspirisano.