NOVI TRENDOVI KOJI VAS OČEKUJU U 2017 GODINI – za sve ponešto!

Veoma moderno je postalo oblaganje velikih površina zidova drvenim daskama . Sve traženiji dekorativan detalj u interijeru je drvo. Iskorišćene drvene daske daju poseban i rustikalan izgled prostoriji i više nisu rezervisane samo za dnevne i spavaće sobe. Čak sa ovakvim dekorom  kupatila i kuhinje izgledaju odlično.

Podno gri janje je sve popularniji način štednje energije i održavanja prijatne temperature u domovima širom svijeta. Podno grijanje osigurat  će da vam noge uvijek budu tople, a napredak tehnologije ide prema tome da se cijela prostorija sada može zagrijati sa manje energije od one koju crpe dosadašnji načini grijanja.

Drvene kolibe i njihovo rustikalno uređenje su nadahnuće mnogim dizajnerima .  Udobnost i toplina kojom zrače prostori uređeni drvetom, mekim tkaninama i tradicionalnim detaljima koji podsjećaju na prošla vremena, malo koga će ostaviti ravnodušnim.

Biljke i metalni detalji su već neko vrijeme izuzetno popularan dodatak uređenju, a bakar će i u slijedećoj  godini zauzimati posebno mjesto u našim interijerima. Takođe, sve traženije će biti i biljke puzavice koje svojim zelenilom u tren oka mogu stanove pretvoriti u moderne oaze idealne za bijeg od gradskog asfalta.

Oglasi