All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČNA RASVJETA ZA SPAVAĆE SOBE

loading...

ODLIČNA RASVJETA ZA SPAVAĆE SOBE – predstavljamo vam nekoliko primjera zašto je dobro izabrati viseću rasvjetu za spavaću sobu


Prvi od razloga zašto je vrlo pametno unijeti ovakve komponente u naše spavaće sobe jeste taj što lusteri štede prostor, čak i najmanjih prostorija, dok ova viseća rasvjeta istovremeno ne zahtijeva bilo kakve komode pokraj kreveta kako bi na njima bila montirana.
Moderni lusteri

Viseća rasvjeta uglavnom često predstavlja moderne i minimalističke spavaće sobe sa pretežno žestvenim osjećajem kao i različitim nijansama. Postoji mnogo lustera između kojih možete izabrati, a najpopularniji od njih su oni tanki metalni, naročito ako su kreirani od bakra. Sa dopadljivim oblikom, metalni lusteri mogu biti lahko uklopljeni u svaki dekor i izgledaju šik, a osim toga metalni kućno dekorativni elementi predstavljaju ultimativni trend današnjice.

Industrijski lusteri

Industrijke te muževne spavaće sobe djeluju nevjerojatno s lusterima industrijskog stila. Ovo su uglavnom sijalice na kablovima i sa različitim abažurima, u raznovrsnim veličinama i oblicima, dok kabal možete učiniti daleko istaknutijim po vašem izboru. Ovakvi lusteri mogu da poprime retro izgled i vrlo lahko se uklapaju u bilo koji stil spavaće sobe.

Lusteri s pletenim abažurima

Pleteni abažuri su nevjerojatne kreacije za spavaće sobe kuća na plaži ili u blizini obale, ali se isto tako odlično uklapaju u seoska gospodarstva. Ovakav dizajn može pomoći u stvranju relaksirajućeg ambijenta i unijeti teksturni izgled u spavaću sobu. Preporučuje se upotreba pletenih asesoara ili namještaja koji će prelijepo istaknuti lustere ovog tipa.

Tags: , ,

Related posts