NAJPAMETNIJA POSTELJINA NA SVIJETU – nevjerovatno je kakvu sve funkciju ima!

U pitanju je pokrivač koja sadrži  senzore koji prate u kojoj ste fazi sna, broj otkucaja srca, kako dišete, te mjeri i temperaturu i jačinu svjetlosti u sobi.

Zahvaljujući svim tim senzorima ova posteljina će se zagrijati na temperaturu koju vi odredite, a za duple krevete je moguće  podešavanje dvije odvojene zone za grijanje. Pokrivač ima čak i mikrofon koji prati da li hrčete, koji se preko WiFi-a  povezuje sa pametnim telefonom i preko aplikacija može upravljati svim parametrima, ćije su  mogućnosti  mnogobrojne.

dizajnidom1

dizajnidom11

Luna prekrivač je zasnovan na otvorenoj tehnologiji zbog lakšeg povezivanja sa ostalim pametnim uređajima, te se tako može automatski povezati sa osvjetljenjem, klima uređajima, muzičkim uređajima,televizorom te podesiti parametre koji vam najviše odgovaraju kako bi vam obezbjedili idealnu atmosferu za odmor i relaksaciju . Sličan koncept je već  viđen kod najluksuznijeg kreveta na svijetu.

dizajnidom12

Prekrivač je moguće programirati tako da dodatno provjeri svaki put kada legnete  da li su zaključana ulazna vrata, a kada se probudite da aktivira  aparat za kafu.

Oglasi