OD PODRUMA NAPRAVITE KUPATILO – najbolje mjesto za postavljanje kupatila!

Pažljivo planirajte

Razmišljajte detaljno i pažljivo o planu vašeg budućeg kupatila, prvo zaključite gdje želite da postavite kadu za kupanje ili tuš kabinu, toalet ili kućnu saunu. Budite posebno pažljivi jer korak  koji predstavlja vodoinstalaterske radove je najvažniji jer poslije njega nećete moći da promjenite mnogo toga.

dizajnidom6

Izolujte podrum i pravilno ugradite vodene instalacije

Izolacija podrumskog kupatila je bitna , jer drugačije ga nećete moći koristiti tokom hladnijih mjeseci. Sve vodoinstalaterske radove uradite pažljivo, planski i na ispravan način, a ako oklijevate i ne posjedujete dovoljno veštine, najbolje bi bilo da angažujete  vodoinstalatere.

dizajnidom7

Dekorišite svoje podrumsko kupatilo

Nakon što je najkomplikovaniji dio gotov , prvo što treba da uradite jeste da izaberete boje koje želite da dominiraju u vašem novom prostoru. Uvijek dizajnirate prema stilu koji preferirate , ali je u svakom slučaju najbolje rješenje da izaberete neke svjetlije nijanse jer one reflektuju svjetlost i vizuelno čine  vaše kupatilo većim . Ako to pak ne želite, pokušajte sa neutralnim ili toplim tonovima da  biste se u svom podrumu osjećali udobno .

dizajnidom8

Oglasi