OD PODMETAČA ZA PAPIR NAPRAVITE KREATIVNU GALERIJU – ovo je nešto što se nikada ne bi sjetili!

Na tako jednostavan i ekonomičan način možete izložiti sve svoje drage slike ili  crteže , a možete ih i kombinovati sa uramljenim djelima. Uramljivanje može da bude veoma skupo, posebno ukoliko je u pitanju dosta slika, a kako podmetači već imaju izbušenu rupu, kačenje je veoma  jednostavno. Više djela “uramljenih” podmetačima može imati tako efektan izgled.

Za kačenje ove fleksibilne i kreativne  galerije, potreban vam je samo podmetač, ekseri ,čekić i crtež veličine ne veće od podmetača. Izbor podmetača je mnogobrojan  – ima raznih veličina , dezena, boja, providnih, vertikalnih i horizontalnih koji  nisu skupi.

dizajnidom1

napravite kreativnu galeriju od podmetača za papir
Najbolja stvar kod kreiranja ovakve galerije je što je zaista prilagodljiva i možete promjeniti izgled veoma lako. U prodavnici kancelarijskog pribora možete naći klasične podmetače i postići čisti i uredan izgled ili se, ipak, odlučite za kreativan miks podmetača različitih dimenzija, dezena i materijala .
Nekada vam ni crtež nije neophodan. Uzmite marker i napišite ili nacrtajte nešto jednostavno i određeno na podmetač ili ljepljivom trakom napravite slovo na podmetaču i pomoću više njih ostavite simboličnu  poruku.

dizajnidom5

dizajnidom2