Leontina, pjevačica i poznati tekstopisac devedesetih godina je bila na vrhuncu svoje karijere ali danas veoma rijetko je možemo negdje da vidimo jer se povukla sa domaće javne scene i posvetila se odgoju djece jer je završila muzičku akademiju. Naime, ona je u jednom intevjuu koji je dala u medijima istakla da je kada je bila najviše popularna jedva sklapala kraj sa krajem jer nije imala dovoljno finansijskih sredstava.

 

Kako je rekla Leontina tada da je bila najsiromašnija kao dens pjevačica jer joj je trebalo mnogo novca za garderobu da bi snimila kvalitetan spot. U tom vremenu je živjela kao podstanar u iznajmljenom stanu te je imala situaciju kada ne može da plati ni kiriju, a ljudi su mislili da uživa u parama i luksuzu.

 

Što se tiče njenog ljubavnog života , Leontina nije imala puno sreće. Prvo su je povezivali sa pjevačem Željkom Joksimovićem , a poslije se pisalo da je Marko Milošević bio ludo zaljubljen u nju. Pjevačica je bila udata za violinistu Filipa Plata , a prije nego se udala bila je s njim u vezi samo 3 mjeseca. Nakon godinu dana dobili su kćerku Luciju ali su se ubrzo razveli. Kako kaže ona ima problem sa brako m jer ne može da bude sa jednim čovjekom cijeli život. Sada je u dobrim odnosima sa Filipom i zajedno brinu o kćerci koja se na taj način osjeća da joj roditelji nisu razvedeni. Filip se ponovo oženio i dobio je sina, a sada očekuje i drugo dijete. U vrijeme korona virusa započeo je biznis, prodaja pita.