Glumac Andrija Milošević je jedan od najpopularnijih glumaca na regionalnoj javnoj sceni , a sa svojim humorom i pozitivnim stavom je jedan i od najdražih glumaca u regionu. Andrija je rođen u Crnoj Gori , a već duži niz godina živi i radi u Beogradu. Glumom se bavi od malih nogu , a završio je Akademiju glumačku u Cetinju u razredu kod profesora Bore Stjepanović. Nakon samo nekoliko uloga ii predstava u kojim je odigrao u Vrnoj Gori on se 2000. godine seli u Beograd gdje je radio kao voditelj u rijalitiju Survajvor.

 

Andrija je nakon 3 godine dobio ulogu u seriji Mješoviti brak i nakon tog postaje poznat javnosti. Dugo godina je smatran najpoželjnijim neženjom u ovom sektoru , glumačkoj branši a onda se saznalo da je u gugoj i ozbiljnoj vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić sa kojom je prije toga dugo vremena bio dobar prijatelj. Oboje su shvatili da imaju osjećaje.

 

Par se nedavno ostvario kao roditelj , pa su se mnogi pitali i kada će vjenčanje da bi par tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrili da su se tajno vjenčali a vjenčanje je odigrano u februaru 2022. godine i to samo 25 dana nakon rođenja sina Relje. Naime, na vjenčanju su prisustvovali samo kumovi i nekoliko prijatelja i sve je bilo jako intimno i daleko od očiju javnosti,  a na pitanje kada će se odigrati i  gradsko vjenčanje oni su rekli da im taj papir ništa ne znači te da im je bitno samo da se vole i da su sretni zajedno sa svojim sinom Reljom.