NESVAKIDAŠNJI BRUKLINSKI DOM: Pogledajte dom dizajniran za vlasnike mačaka i ljubitelje knjiga!

Nekada je teško ljudima samim osmisliti svaki detalj svog životnog prostora prema našim potrebama i mogučnostima te je tada najbolje potražiti stručnu pomoć od dizajnera enterijera. Jedan mladi bračni par je pronašao predivan stan i nisu mogli sami da se odluče o dizajnu i uređenju stana.

Ovaj mladi bračni par zatražili su pomoć i na njihovu pomoć oglasili su se dizajneri iz firme BFDO Architetcts and Design studio koji su veoma ambiciozno prihvatili ovaj izazov. U fokus su uzeli dvije stvari koji su im ovaj par rekli – imaju dvije mačke i veliki su ljubtelji knjiga.

Maksimalno su se potrudili te su napravili i osmislili zaista predivan stan koji je oduševio cijeli internet i nadmašio sva očekivanja ovog mladnog bračnog para.

Kao što smo rekli, ovaj stan se nalazi u Bruklinu. Stan je potpuno renoviran i dizajniran u novo ruhe te je krajnji rezultat idealan. Savršen je prilagođen za stan za dvoje ljudi kao i za njihove dvije mačkice, također je i obezbjeđen predivan i kreativan prostor za mnogo knjiga koje ovaj par ima.

Stan je dosta svijetal i prostran te ima mnogo mjesta i prostora za slobodno kretanje i nije pretrpan

 

Oglasi