UREĐENJE DNEVNE SOBE: Akcentovani crni zidovi u dnevnom boravku

Prilikom odabira boje zidova postoji bezbroj mogućnosti i različitih stilova koje možete da kombinujete i stvorite. Danas ćemo vam pokazati zanimljive primjere sa upotrebom crnih zidova u dnevnom boravku. Crna boja je prije izbjegavana zbog mogućnosti ‘zamračenja prostora’ međutim zadnjih godina je postala pravi hit kod uređenja prostorija pogotovo dnevnog boravka!

Danas ćemo se fokusirati na uređenje dnevnog boravka sa akcentovanim crnim zidovima koji, nećemo se lagati, izgledaju stvarno prelijepo. Nikada nećete pogriješiti sa crnom bojom ukoliko pratite savjete i trikove prilikom te odluke. Ljudi su prije izbjegavali crnu boju u enterijeru jer nisu znali kako da ih pravilo koriste i izdvoje u enterijeru.

Crna boja je zaista posebna jer se može uklopiti sa bilo kojom drugom bojom. Nikad nije izašla iz mode i pogotovo se divno slaže sa industrijskim stilom, skandinavskim stilom ali također može posebno istaknuti vaš enterijer. Pokazat ćemo vam par primjera uređenja dnevne sobe sa akcentovanim crnim zidovima.

 

Oglasi