RASKOŠ I LUKSUZ: Pogledajte veličanstven i prostran stan u Londonu!

Ovaj ”kraljevski” stan, možemo ga slobodno tako nazvat a vidjet ćete i zašto, pripada ponosnoj vlasnici Hanna Gorney. Otvorila nam je vrata svog doma i pokazala luksuz i raskoš ovog stana koji se nalazi u Londonu.

Pri dekoraciji i dizajnu ovog stana Hanna je zatražila pomoć od Tare Kreg koja je tražila da njen dom bude svjež i svijetal ali i luksuzan, također da  podsjeća na kombinaciju neke džungle ili vrta, bašte. Stan se nalazi u južnom Kensistonu, veoma poznatom i bogatom Londonskom naselju.

Ovaj stan iako je skromne kvadrature apsolutno nikako nema nešto da mu fali ili nedostaje. Čak više, može služiti kao dokaz svima da se od malog prostora može stvašta napraviti samo je potrebno dosta mašte, kreativnosti ali i rada i para ako ste spremni platiti svoje želje i ideje.

Ovaj stan definitivno podsjeća kao na neki bajkovit prostor kojeg smo zamišljali kad smo bili djeca a i sami ćete se u to uvjeriti. Stan je uređen sa jakim bojama sa dosta zelenila i biljaka koje doprinose bajkovitom izgledu.

 

Oglasi