NEODOLJIVI DIZAJN U DJEČIJOJ SOBI – i vi sami ćete poželjeti ovakve boje!

Odmah na ulazu u dnevnu zonu najviše pažnje vam privlače šareni trosjed, tepih i improvizovani drveni stolčić. Ispod TV je smještena lijepa polica, u krem i bež boji, koja je konzolno okačena na zid. Za osvjetljenje je  zaduženo šest LED svjetiljki ugrađenih u ravni sa plafonom i jedna lampa u bež boji koja se nalazi uz trosed.

Na zidu od bijele fasadne cigle, koji omogćava da dnevna soba izgleda veća nego što zapravo jeste, okačene su četiri Ovation akustične gitare koje su dokaz da stanari ovog lijepog stana svoje slobodno vrijeme rado provode uz tonove prelijepih  akorda.

dizajnidom7

odličan dizajn u dječijoj sobi

Pored dnevnog boravka postavljen je i veliki trpezarijski sto, izrađen od drveta i aluminijuma , koji ima istu teksturu kao i radna ploča u kuhinji. Pored stola je smještena  drvena polica sa knjigama tako da ukućani mogu taj sto da koriste za rad i  za čitanje .
Kuhinja ima oblik slova L sa bijelim drvenim elementima. Kontrast toj čistoj bjelini daju radna ploča, koja je napravljena od  teksture drveta,kao i  crni frižider i sivo-bež keramičke pločice na podu.

dizajnidom8

dizajnidom6

Oglasi