Lepa Brena je jedna od najpopularnijih pjevačica bivše Jugoslavije, koja je svoju karijeru započela sa grupom Slatki Greh. Brena je bila i suvlasnik Grand produkcije zajedno sa Sašom Popovićem ali su odlučili da prodaju dionice za nevjerovatnih 20 miliona dolara. Pjevačica je i danas veoma aktivna na muzičkoj sceni i svaki njen nastup je ispraćen te su karte do zadnje uvijek rasprodate. Lepa Brena je u subotu održala i dugo najavljivani koncert sa pjevačicom Senidah.

 

 

Koncert na Kalamegdanu na kojem su nastupile Senidah i Lepa Brena bio je veliki događaj koji je privukao brojnu publiku, među kojima i veliki broj javnih poznatih ličnosti. Vrijeme je bilo idealno i nije padala kiša, što je bila sreća jer je inače moglo pokvariti koncert. Međutim, fanovi pjevačice su nesmetano mogli da uživaju u njenom nastupu. Paparazzi su bili dovoljno pažljivi da uoče Brenine sinove, Filipa i Viktora, koji se u posljednje vrijeme skrivaju i ne vole da budu u centru pažnje.

 

Viktor je bio i više nego raspoložen da pozira radoznalim paparacima, ali je pažnju svih privukao nastup Filipa Živojinovića na događaju jer je došao sam. Činjenica da njegova supruga Aleksandra Prijović nije bila pored njega izazvala je razne spekulacije o njihovom braku, za koji se pričalo da je u krizi. Filip kao da nije bio raspoložen za poziranje i brzo je pojurio prema ulazu. Aleksandra je nedavno nastupila u Štutgartu, što bi moglo da objasni njeno odsustvo sa svekrovog nastupa. Uprkos glasinama o bračnoj krizi između njih oni su u više navrata demantovali bilo kakve probleme u njihovoj vezi.

 

Oglasi