Pjevačica narodne muzike Ana Bekuta je na estradnoj sceni već nekoliko decenija, imamo je priliku gledati i kao član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu a to su Zvezde Granda u kojem se nalazi već dugi niz godina.

 

Ana je bila fugo godina u emotivnoj vezi sa poznatim srpskim političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je nažalost preminuo prije više od godinu dana , a posljednjih 9 godina života je proveo sa pjevačicom , zajedno su živjeli iako se nije nikada službeno razveo od supruge Maše. Ana je nakon Mrkine smrti bila veoma tužna ali i riješena da ispuni njegovu posljednju želju a to je da ona nastavi da pjeva i da živi život.

 

Sa pjevačicom su sada uvijek njeni unuci koji su joj i pomogli da se oporavi od teškog gubitka. Ana je nedavno uslikana u šetnji i na osnovu te slike možemo vidjeti kako je pjevačica utjehu pronašla u hrani jer se vidno udebljala i čini se da je zzaboravila koliko joj je trebalo da smrđa zadnji put kada je skinula čak 12 kilograma. Neki misle da je ona nakon smrti majke pala u depresiju koju liječi hranom a činjenica da se udebljala je izašla sada na vidjelo. Ona je na snimanju emisije zvezde Granda došla u pantolama na lastis i posljednja 3 dugmeta košulje nije mogla zakopčati, a stomak je vidno narastao. Mnogi su mišljenja da je pjevačica Ana pretjerala sa hranom te da joj je krajnje vrijeme da se osvijesti i ili da počne sa dijetom ili da probuši barem  kašiku.

Oglasi