All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NAMJEŠTAJ ZA SVAKU PRIGODU

loading...

NAMJEŠTAJ ZA SVAKU PRIGODU – ovaj projekat koji vam predstavljamo čini nešto u šta ćete se sigurno zaljubiti

Aspara modularni namještaj, kompanije Ludovica i dizajnera Roberta Palomba, može biti organizovan tako da kreira raznovrstan aranžman, dozvoljavajući korisnicima da naprave format koji je pogodan njihovim životnim potrebama. Ova garnitura sadrži udobna mjesta za sjedenje i bazu koja je napravljena od afrormosa drvenih oplata.

Sofa je posebno dizajnirana tako da bi se prilagodila različitim postavkama. Jedan od primjera jesu dvije spojnice od nehrđajućeg čelika koje omogućavaju pozicioniranje u različito postavljenih dijelova, kao i mali stolovi od aluminijumskih ploča smještenih na bazu, što omogućava pomjeranje i smještanje na različitim dubinama. Fleksibilni namještaj uključuje i tapacirane dijelove koji se mogu kompletno ukloniti kao i male okrugle, četvrtaste i pravougaone stolove u čeliku koji mogu biti fiksirani na bazu rama garniture.

Ovakav komad namještaja je odlično rješenje za bilo koji moderan prostor i može biti veoma lako prilagođen bilo kojim potrebama našeg modernog svijeta kome veoma često nedostaje prostora i potreban mu je multifunkcionalan namještaj koji može da se prilagodi različitim zahtjevima i jednostavno je idealan.

Tags: , , ,

Related posts