Javnost je ostala u šoku nakon što je Jelena Karleuša napravila značajno otkriće na portalu Story.

Izjavila je da je njen partner učinio svojom misijom da joj zagorča život i pokaže koliko je pogriješila što je s njim. Nakon njenog priznanja, dogodila se neočekivana pojava.
Duško Tošić sinoć je primećen kako prisustvuje jednom visokom događaju u Belom dvoru u Beogradu. Iako obično boravi između Turske i Srbije, pojavio se na svečanom sastanku gde je Maison Royale predstavio svoj projekat King’s Circle Residences. Vredi napomenuti da je jedan od vlasnika Maison Royalea Dejan Stanković. Tokom nedavnog događaja u Beogradu, Tošić je viđen kako opušteno šeta crvenim tepihom u društvu svojih prijatelja. Međutim, deo javnosti nije mogao da ne primeti da je izostao sa Jelenine promocije, na kojoj su bile njene ćerke, i da mu nije dao podršku.

Od objavljivanja albuma „Alfa“ i „Omega“ početkom avgusta, Jelena Karleuša, renomirana pop pevačica, bila je u javnosti. Njene nove pesme skrenule su pažnju javnosti sa njenog ličnog života, koji je ranije bio glavna tema razgovora. Time je njena veza sa Duškom privremeno izgubila svoje mjesto u javnom interesu. Tokom intervjua za Story, Jelena je iskreno priznala sledeće:
Duško je zadao svoju misiju da me stalno uznemirava i kritikuje svaki moj potez. Povremeni neprijateljski stav javnosti prema meni, koji može izgledati kao savremeni linč, istovremeno je i izvor motivacije i ogorčenosti. Ova iskustva su me učinila jačom osobom, zbog čega u svojoj pesmi “Minute” izražavam zahvalnost svima, kao i JK pre mene. Analizirajući Duškove slike, vidljivo je da u izrazu lica odiše apatijom. Njegova odluka da se uzdrži od samoreklamiranja, ili to radi samo legalnim putem, dodaje značaj njegovom prisustvu na ovom skupu.

Oglasi