All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NAJLJEPŠI DOM U HRVATSKOJ

loading...

NAJLJEPŠI DOM U HRVATSKOJ – od preko 400 domova žiri se odlučio za ovaj

DOM U HRVATSKOJ

DOM U HRVATSKOJ

Nina Dolanjski i Marko Bosnar mladi su zagrebački par koji uz ljubav te zajednički život pobjednici našeg takmičenja. Nakon ulaska u stan, bilo je jasno što izdvaja njihov boravak te zaokuplja pažnju na prvi pogled: dnevni prostor podijeljen je na 4 zasebne funkcionalne cjeline koje odlično međusobno funkcioniraju.

– Na 21 kvadrat uspješno smo uklopili kuhinju, radni prostor, trpezarijskii stol te prostor za druženje i opuštanja – pojašnjavaju vlasnici. Uspjeli su u tome bez izgleda prenatrpanosti.

Prozračnost koja vlada stanom ocrtava se u svakom njegovom ćošku, pa i, u ovom slučaju manje bitnoj, spavaćoj sobi te kupaonici.
Uz pažljivo birane i nenametljive boje kao i svijetle tonove koji se provlače kroz cijeli stan, sklad je postignut i sa namještajem jednostavnih linija većinom rađenim prema mjeri.

Lahkoći organiziranja životnog prostora pridonijela je i to da je stan kupljen u fazi gradnje te je još uvijek postojala mogućnost utjecaja na manje promjene tlocrta. Mladi par kaže da su im u osmišljavanju i uređenju pomogli i članovi obitelji.

Tags: , , ,

Related posts