NAJLJEPŠE LEŽALJKE ZA VAŠE VRTOVE – ne postoji ništa bolje od posedovanja mesta za dremanje ili jednostavno odmaranje na otvorenom

Sve što vam je potrebno za kreiranje ovakvog kutka jeste dobar i udoban nameštaj. Nekoliko komada komfornog nameštaja predstavlja nešto što moramo imati u bilo kojoj vrsti prostora u ekstrerijeru, terase, trema, patija, pokraj bazena ili na balkonu.

Kreirana od žica nerđajućeg čelika, Tidal ležaljka bazirana je na obliku vanvrenenski dizajniranih metalnih kreveta, onakvih kakvi se i danas mogu videti pokraj nekih bazena u svetu.

Sa Locus Solus ležaljkom za eksterijere, dizajneri istražuju ekspresivni potencijl boja primenjenih na metalu i nemenjenih kreiranju svežih i relaksirajućih mesta za sedenje sastvaljenih od varenih komada cevastih elemenata.

Mermaid je kreirana ručno pletenim poliutirenskim vlaknima i sigurno morate ceniti njen ukupni dizajn koji je namenjen kako bi se savršeno uklopio u prirodne linije vašeg tela.

Kwila predstavlja udoban komad nameštaja sa uglađenim, ergonomičnim krivinama koje vam omogućuju ultimativnu podršku dok se odmarate pokraj bazena ili na tremu.

 

Oglasi