Dragana Katić je poznata srpska TV voditeljica koja se oduvijek trudila da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti i medijske pažnje. Njen bivši supružnik preminuo je prije četiri godine, a u javnosti je isplivala istina o njihovom burnom odnosu. Otkriveno je da se njih dvoje nikada nisu vjenčali i da nisu bili zakonski u braku. Živjeli su zajedno u vanbračnoj zajednici duže vrijeme i imali su dva dječaka koje je njen bivši partner zakonski priznao.

 

Voditeljica je jednom prilikom rekla kako i kako on nije imao emotivnu vezu sa njihovim sinovima. On im je samo dao prezime i vjerovao da je to dovoljno očinske figure. Nadalje, nije ispunio ni svoje finansijske obaveze prema djeci nakon što su se razdvojili. Dragana je otkrila da su bili u vezi duže vrijeme i da su pokušali da žive zajedno, ali su njihovi napori bili uzaludni. Na kraju je shvatila da njihova veza stagnira i odlučila je da se suoči s problemima i stavi tačku na emocionalna previranja koja je pretrpjela.

 

Dragana je tvrdila da njen bivši partner iz valjanih razloga nije pomagao u podizanju njihove djece. Tražila je pravni postupak da dobije finansijsku podršku za njihova dva sina, ali je, nažalost, preminuo prije nego što je stvar riješena. Ishod ostavinske rasprave ostaje neizvjestan jer se on ponovo oženio i dobio djecu sa drugom ženom nakon što je prekinuo vezu sa Draganom dok je ona živjela na drugoj lokaciji. Međutim, za to vrijeme roditelji su joj pružili najveću podršku tokom ovog perioda.

 

Oglasi