Olga Mrkela, supruga Mitra Mrkele, predmet je velike medijske pažnje iz raznih razloga otkako se prvi put pojavila u javnosti. Olga je znatno mlađa od svog partnera, koji je ranije bio u braku sa talentovanom glumicom Lidijom Vukićević, poznatom po svojoj zadivljujućoj ljepoti i izuzetnim glumačkim i pjevačkim umijećem. Kada se Olga prvi put susrela sa fotoreporterima, došlo je do poređenja sa Lidijom, što je dovelo do različitih mišljenja u javnosti.

 

I bivša i sadašnja supruga Mitre Mrkele posjeduju podjednaku količinu ljepote i elegancije. Sa svojim upečatljivim tamnim očima i sjajnom crnom kosom, zapanjujuće liče jedna na drugu. Neki obožavatelji su čak duhovito sugerirali da bi lako mogli prikazati majku i kćer u televizijskoj emisiji ili filmu. Jasno je da Mrkelu u posljednjih trideset godina konstantno privlače žene. Sa obje žene ima djecu – Lidija mu je podarila Davida i Andreju, dok je Olga 2013. na svijet poželjela dobrodošlicu Dušana, kojeg njegova starija braća i sestre od milja obožavaju.

 

Olga se nakon porođaja obratila novinarima i otkrila detalje o kvalitetima svog supruga i kao muža i oca, kao i o njihovim zajedničkim aktivnostima i načinu na koji provode zajedničko vrijeme. Pohvalila je Mitra kao uzornog muža i oca, uprkos značajnom razmaku u godinama između njih, ističući njihovu besprekornu kompatibilnost. Olga je razgovarala i o Mitrovom zahtjevnom rasporedu rada, uvažavajući njegove brojne obaveze i kontakte, ali izražavajući razumijevanje za njegovu odgovornu poziciju. Čak ga zaigrano poziva da spusti telefon i posveti više vremena njihovoj porodici. Iako Mitar rijetko daje intervjue ili otvoreno razgovara o svojoj porodici, Olgica ga dosljedno podržava u njegovom profesionalnom radu. Lidija je svoje mišljenje o znatno mlađoj supruzi bivšeg supruga držala u tajnosti, ali je bilo evidentno da je izražavala veliko nezadovoljstvo kad god je Mrkela bio u blizini. Bez obzira na to, Olga i Mitra nastavljaju da žive zajedno, noseći se sa pažnjom medija i ostajući posvećeni izgradnji sretne porodice.

 

Oglasi