Nakon što joj se završi televizijska smjena i ugase kamere, voditeljica Sanja Kužet daje prednost ulozi majke i supruge. Ljubav prema sportu je prenijela i na svoje sinove, pri čemu se stariji bavi košarkom, a mlađi fudbalom i veliki je navijač Crvene zvezde. Mlađi sin je sa nepunih pet godina čak otišao na kamp u Bugarsku sa svojom ekipom, što je Kužetova teško izdržala. Sjeća se da je njen mlađi sin posebno posvećen fudbalu, intenzivno trenira i ima duboku strast prema sportu. Iako je bio mlad, učestvovao je u sedmodnevnom programu obuke sa svojim timom, pokazujući svoje impresivne vještine.

Kužetova je bila ispunjena čuđenjem, razmišljajući kako je njen sin brzo porastao. Kad smo kod toga, njegov karakter je bio razlog za to. Posjedovao je snažnu želju da stvari učini još neobičnijima, i mi smo to prepoznali. Međutim, on je nestao cijelu sedmicu, ostavljajući nas u mraku. Bojali smo se da će na kraju biti razočaran ako se čuje s nama, što bi moglo potkopati cijeli koncept logora. Nakon konsultacija sa svim trenerima, donijeli smo odluku da napustimo telefone i kontaktiramo ga. Radi se isključivo o njemu. Proveli su nedelju dana u Bugarskoj, a ja sam sve uspio da izdržim zahvaljujući povjerenju u njegovu odlučnost.

 

 

Čak i sada, još uvijek vjerujem u njega zbog njegove ogromne strasti. Nikada ga ništa nisam ispitivao niti odbijao jer sam znao da bi to samo pogoršalo njegovu nesreću uzrokovanu njegovom vlastitom nesigurnošću. Stoga moram poslušati djetetove riječi. Možda ja nisam bio spreman, ali on definitivno jeste. Govornica je priznala da se, uprkos početnoj sumnji, zaista suočila sa poteškoćama i preprekama koje je imala kao majka. Otkrila je kako pažljivo sluša i mlađeg i starijeg sina i kako se kao roditelji često moraju prilagođavati potrebama svoje djece.

Uprkos tome, trude se da svojoj djeci usade vrijednosti koje podržavaju, a koje se mogu nositi i razvijati gdje god stignu kako bi osnovali vlastito domaćinstvo. Izgradnja kuće, priznala je, naporan je zadatak koji zahtijeva mnogo vremena, strpljenja i ljubavi. Sanja je govorila i o reakciji svojih sinova na njenu slavu, navodeći da kako su oni odrasli muškarci, njen izgled ih ne osvaja; oni je doživljavaju samo kao svoju majku. Međutim, po povratku sa snimanja neuobičajeno je da je vide našminkanu i frizuru, što odmah prokomentariše.

 

Oglasi