To zvuči kao vrlo teška situacija u kojoj se nalazite sa svojom svekrvom i suprugom. Evo kako bih mogao preformulisati ovo iskustvo:

Imam svekrvu koja ima četiri sina i tri snahe, a meni se jedinoj stalno zamera. Sve što uradim, čini se da nije dovoljno dobro, a moje svekrve me često omalovažavaju.

Jednom prilikom, situacija je eskalirala i došlo je do žestoke rasprave između mene i moje svekrve. U tom trenutku, umesto da me podrži, moj muž je stao na stranu svoje majke i prebacio svu krivicu na mene, iako nisam učinila ništa loše.

Bio je to šok za mene. Gledala sam ih kako se svađaju, sa suzama u očima, osećajući se slomljeno. Tada mi je prišao moj djever i pružio podršku. On je hrabro izneo sve što mi je bilo na srcu i duši, braneći me na način koji me je duboko dirnuo.

Ne znam kako da mu se dovoljno zahvalim. Da nije bilo njega, verovatno bih se slomila i ispalo bi da pravim dramu. Ponosna sam što nisam bila sama u tom trenutku. Što se tiče mog supruga, moram duboko razmisliti o svemu što se dogodilo, jer je njegova reakcija duboko uticala na moje poverenje u njega.

Ovaj tekst respektuje vaša osećanja i iskustvo, a istovremeno pruža kontekst situacije.

NAJČITANIJE DANAS: 

Imam 44 godine i redovno se viđam sa ljubavnikom koji je bio moja mladalačka ljubav. Svaki četvrtak, dok moj muž misli da idem na fitnes, zapravo sam sa njim u hotelskoj sobi.

Uspeo sam da ubedim svog muža da svakog četvrtka priprema večeru, a pre nego što odem na “fitnes”, kažem mu šta želim da me čeka na stolu kada se vratim. Osećam se kao kraljica.

Svaki put me ljubavnik vrati svojim autom i ja izlazim nekoliko blokova pre moje zgrade, ali sinoć je njegov rođeni brat, koji je šetao psa, video mene kako izlazim iz automobila.

Od sinoć sam u panici. Svaki put kada zazvoni telefon, skočim jer se plašim da zove svog brata da mu kaže za mene.

Ne znam zašto mi se ovo dešava i zašto ne mogu bar malo da uživam u životu. Četvrtak mi je bio dan kada sam zaboravljala na sve brige i probleme, ali sada se sve promenilo.

 

Oglasi