MODERNI KAMINI ZA VAŠ VRT ILI TERASU – poseban način da učinite vaš program jedinstvenim!

Ovi kamini su višenamjenski, nevjerovatno izdrživi i napravljeni od visoko kvalitetnog  materijala i stakla otpornih na sve vremenske prilike, tako da ne morate brinuti kako ćete ih zaštititi u slučaju neočekivane  oluje ili mećave tokom zime. Dizajnirani su tako da veliki broj  godina izgledaju sjajno i pružaju vam mogućnost uživanja u njihovim dobrobitima tokom sva četiri godišnja doba, time dajući  dodir stila vašem dvorištu.

dizajnidom10

Bioetanolski kamini se mogu veoma lako premještati na lokaciju po vašem izboru, a njihova prenosivost je  poboljšana modernim samoodrživim EcoSmart sistemom. Nema potrebe za povezivanje sa linijama struje ili gasa . Svaki prostor u kojem želite da uživate može biti uljepšan uz pomoć jednog od ovih kamina.

dizajnidom11

U dvorištu ili na terasi, kamin može da bude u centru pažnje  u  čemu ćete uživati  zajedno sa svojim prijateljima i porodicom.

dizajnidom14

Bioetanolski kamini za eksterijer koriste obnovljivi i  ekološki izvor energije, koji čisto gori i daje vam mogućnost uživanja u njegovoj prijatnoj toplini. Uživanje  u perfektnom ambijentu i umirujućoj auri prave vatre,  bez drveta, pepela i čađi bilo čega što morate čistiti je pravo zadovoljstvo .

Oglasi