Milica Todorović, je jedna od najpopularnijih pjevačica, i veoma je tražena u regionu. Prvi put se u javnosti predstavila na popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, koje se na televiziji emituje već dvadeset godina. Njen izuzetan nastup u emisiji oduševio ju je publici i podigao njenu karijeru na nove visine nakon takmičenja.

 

Milicu smatraju najljepšom ženom na estradi , jer se nije podvrgla niti jednoj plastičnoj operaciji te njena prirodna ljepota privlači publiku. Pored toga, Milica je poznata po svojim komičarskim vještinama i sposobnosti da imitira druge, što joj je donijelo veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Njeni fanovi su uvijek oduševljeni njenim humorom i talentom.

 

Milica je pjevala na vjenčanju proslavljenog tenisera Novaka Đokovića 2014. godine na luksuznoj lokaciji Svetog Stefana. Oko ovog događaja bila je velika medijska pažnja jer se pričalo da je Milica za svoj nastup naplatila pozamašnu sumu. Međutim, Milica se od tada oglasila i izjavila da je u stvari nastupala besplatno, jer smatra da je velika čast što je izabrana da pjeva uz druge veoma cijenjene pjevačice na ovako prestižnom događaju. Milica je govorila i o samom vjenčanju, opisavši ga kao zaista veličanstvenu te pohvalila Đokoviće kao izuzetnim domaćinima. Milica je u nastavku izrazila iznenađenje kada je otkrila da je Novak Đoković, uprkos ozbiljnom izgledu, zapravo veoma vesela osoba. Pored Milice, tu je bilo još pjevača poput Lene Kovačević, Željka Samardžića i Miroslava Ilića. Miroslav je čak izrazio spremnost da nastupa besplatno, s obzirom na čast da je pozvan na svadbu. Supružnici Jelena i Novak u Crnu Goru su stigli avionom, a Jelena je tada bila trudna sa sinom Stefanom, koji je rođen nekoliko mjeseci nakon vjenčanja.