Nuclear

Baba Vanga, poznata bugarska proročica, tvrdi da ima vizije budućnosti sve do 5079. godine, kada je predvidjela smak svijeta. Njeni navodni prethodni pogoci obuhvaćaju smrt princeze Diane, Hitlera, Staljina, raspad Sovjetskog Saveza i čak napad na njujorški tržni centar. Međutim, njena predviđanja za 2023. nisu optimistična. Prema Vangi, Zemljina orbita će proći kroz transformaciju s nepoznatim posljedicama. Očekuje se da bi ova promjena mogla imati katastrofalne posljedice, uključujući narušavanje ravnoteže planete i izazivanje neželjenih promjena klime i nivoa mora. Moguće je da bi se mogle pojaviti ozbiljne posljedice kao što su otapanje glečera, porast nivoa mora i globalni ekološki problemi uslijed brzih promjena.

Vanga je također spomenula potencijalne katastrofalne događaje poput incidenta u nuklearnoj elektrani u Zaporožju, koji bi mogao uzrokovati ozbiljne posljedice za europske zemlje. Također je predvidjela pojavu solarnih oluja koje bi mogle naštetiti tehnologiji, uzrokovati nestanke struje i prekide komunikacija.

Njena predviđanja za 2023. također uključuju kraj prirodnog ljudskog rađanja, što bi bio značajan preokret u ljudskoj povijesti.

Oglasi